Entreprise

Står du overfor en større byggesag, som virker uoverskuelig og uhåndgribelig?

Her kommer vi ind i billedet. Vi står glædeligt for den daglige byggestyring og koordineringen af de forskellige faggrupper.

Vi har fungeret som hovedentreprenør på mange byggesager såsom renovering af skoler og institutioner samt private lejligheder, hvorfor vi ser entreprisesager som en af vores spidskompetence. Det gør, at du trygt kan overlade processen til os og fortsætte din hverdag mere eller mindre uforstyrret.

Vi styrer byggeriet fra A til Z

Vælger du os til at varetage din bygge- eller renoveringsproces, tildeler vi en hovedentreprenør til din byggesag. Vedkommende vil da varetage byggeprocessen fra start til slut samt styre økonomien og underentreprenørerne.

Vi garanterer dig et højt informationsniveau og en stram styring, der bringer dit byggeri i mål til tiden. Og til den aftalte pris.

Alt det giver dig tid til alle hverdagens andre gøremål.

Det eneste du skal sørge for, er kontakten til myndigheder. Det indbefatter blandt andet at søge om byggetilladelse og udarbejde tegninger og projektbeskrivelser. Ønsker du at lette denne del af dit arbejde, kan du altid alliere dig med en byggerådgiver eller måske en arkitekt.

Vi er en erfaren hovedentreprenør

Vi har mange entreprisesager i rygsækken, hvorfor vi er eksperter på området. Vi ved, hvad vi snakker om, og derfor kan vi nemt tage byrden fra dine skuldre.

Foruden vores erfaring, har vi et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere, der, ligeså vel som os, går op i kvalitet og faglighed.

Vi holder til i Greve, men vi udfører hovedentreprisesager for kunder over hele landet.

Hovedentreprise er vore spidskompetence

Vælger du os som din hovedentreprenør, er du altså sikret en høj kvalitet i det udførte arbejde, og du undgår selv at skulle finde håndværkere til de forskellige opgaver.

Kontakt os

Vi glæder os til at varetage dit bygge- eller renoveringsprojekt. Alt du skal gøre er at slå på tråden.

Vi sidder også klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os
Skriv til os