Lejlighedsrenovering

Trænger din nye lejlighed til en renovering, inden den er helt klar til indflytning?

Hos H&J VVS har vi gennem mange år dygtiggjort os i at føre din lejlighedsdrøm ud i livet. Vi er eksperter i at se forbedringsmuligheder i gamle og måske lidt kedelige lejligheder.

Vi forvandler din lejlighed til drømmeboligen

Går du med en drøm om at forvandle dit mørke køkken til et lyst og åbent samtalekøkken? Eller er du ved at være godt træt af dit lille københavnerbadeværelse og drømmer om et større badeværelse med plads til mere end en enkelt person?

Vi er her for at føre din lejlighedsdrøm ud i livet.

Har du selv en klar idé om, hvordan din bolig skal tage form, kan vi sagtens arbejde ud fra den. Det kan også være, du mangler inspiration til, hvordan din lejlighed på bedst mulig vis kan renoveres. I det tilfælde træder vi glædeligt ind i den vejledende rolle. I fællesskab finder vi en fantastisk løsning til dit hjem.

Vi har også stor erfaring med efterisolering og energioptimering. Det kan for eksempel indebære bedre isolering, nye radiatorer, nye vinduer og døre samt udskiftning af pumper. Alle de optimeringer har en positiv virkning på dit energiforbrug og hermed din elregning.

Processen trin for trin

  1. Har du besluttet dig for, at dit hjem skal have en kærlig hånd og har valg os til at udføre arbejdet, vil vi indledningsvist tage en snak med dig. Formålet med snakken er at få et indblik i dine ønsker og behov. Ud fra dem udarbejder vi en plan for forløbet.
  2. Når vi i fællesskab har fundet frem til den rette løsning for dig, finder vi ud af, hvordan arbejdet skal udføres. Vi tager os glædeligt af hele forvandlingsprocessen for dig. I det tilfælde vil vi fungere som en hovedentreprenør på din lejlighedsrenovering. Ønsker du selv at styre dele af eller hele processen, finder vi også ud af det.
  3. Vi står ved din side gennem hele processen og guider dig, hver gang du har brug for det. Til sidst står du tilbage med drømmelejligheden.

Vi fører dine boligdrømme ud i livet

Kontakt os

Har du allerede en konkret idé til din lejlighedsrenovering? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at føre din lejlighedsdrøm ud i livet. Alt du skal gøre er at slå på tråden eller sende os en besked.

Er du ikke så langt i processen endnu og har brug for vejledning for at nærme dig en færdig idé?

Vi sidder klar til at rådgive dig og besvare alle de spørgsmål, du må have.

Ønsker du det, kan vi sætte en dato for et møde, hvor vi taler om din lejlighedsdrøm. På mødet lytter vi først og fremmest til dine ønsker og behov. Og vi rådgiver dig i forhold til, hvad der er muligt inden for dit budget. Efter mødet vil du være ét skridt tættere på din lejlighedsdrøm.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os
Skriv til os