Drømmer du om nyt badeværelse?

Går du og drømmer om at få et nyt badeværelse, så tag os med på råd og få inspiration til, hvordan du kan realisere drømmen inden for dit budget.

Vi har gennem mere end 25 år skabt nye badeværelser til et væld af kunder i Greve og omegn, og vi har derfor stor ekspertise at trække på, når vi sammen med dig skal skabe dit projekt.

Totalentreprise på nyt badeværelse

Der er mange ting, som skal planlægges og eksekveres blandt forskellige faggrupper, når man laver nyt badeværelse. Det kræver en erfaren totalentreprenør, og det kan vi påtage os.

Det betyder, at vi koordinerer og laver aftaler med de forskellige firmaer, som skal ind over opgaven undervejs. Det sikrer en god og effektiv byggeproces. Desuden har vi flere dygtige samarbejdspartnere, hvis kompetencer vi kan bruge til projektet – såfremt du ønsker det.

Få kompetent rådgivning

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt og savner du inspiration, kommer vi gerne med gode råd til, hvordan vi kan skabe et fantastisk nyt badeværelse til dig. Her kan du også få et overslag på pris, og vi udfærdiger også gerne et uforpligtende tilbud.

Vi opfører dit nye badeværelse

Tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os