Skoler og institutioner

Leder du efter et firma, der kan varetage renoveringen af din skole eller institution fra start til slut?

Så er du havnet det helt rigtige sted.

En sådan opgave kan blandt andet indebære en renovering af køkkener og badeværelser samt tilkobling af ventilationsanlæg, som sikrer et sundt indeklima. Alt det har vi mange års erfaring med, hvorfor vi opfatter det som vores spidskompetence.

Vi varetager renoveringen fra start til slut

Mange af landets skoler og institutioner trænger til en renovering. Og her kommer vi ind i billedet. Vores team, der består af kompetente og erfarne VVS’ere, murere og tømrere, kan varetage en renoveringsproces fra start til slut. Altså kan vi fungere som totalentreprenør på renoveringsprocessen.

En renovering indebærer mange forskellige opgaver, som varierer fra institution til institution.

En typisk arbejdsopgave i forbindelse med renoveringer er tilkobling af ventilationsanlæg. Det sikrer en god luftudskiftning i lokalerne. På den måde skabes de bedste forudsætninger for et sundt indeklima, og samtidigt elimineres sandsynligheden for fugtskader.

Renovering af køkkener og badeværelser er oftest også en væsentlig del af renoveringen. Her sørger vi for, at rummene ser indbydende ud og fungerer optimalt.

Energioptimering er et buzzword inden for renovering af skoler og institutioner. Måske kan du nikke genkendende til træk, kulde og kolde vægge? Alt sammen noget der kalder på energioptimering.

En energioptimering kan for eksempel indebære efterisolering, nye radiatorer og udskiftning af vinduer og døre.

Al det vil gøre, at du sparer energi og penge.

Planlægning og dialog er nøgleord

Når en skole skal renoveres, er det i vores optik ikke nok at have styr på byggeskik og -teknik.

Vores erfaring siger os, at planlægning, dialog og omtanke er afgørende for en vellykket proces.

Når vi skal renovere en skole, er det for eksempel vigtigt, at byggepladsen ikke på nogen måde hæmmer hverdagen for de mange elever og lærere, der har sin daglige gang her.

Vi renoverer din skole eller institution i Greve

For at sikre det har vi i vores arbejde altid fokus på at skabe en høj sikkerhed for alle og holde byggeplads og skoleområder adskilte.

Vi planlægger også arbejdsudførselen i tæt koordinering med skolen eller institutionen. Det giver os mulighed for at bruge ferier samt fridage til at udføre det arbejde, der larmer og støver mest.

Ud over det er vi meget fleksible i vores arbejdstider og kan tilpasse dem efter dine og institutionens behov.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Har du brug for et firma til at renovere din skole eller institution, eller ligger du blot inde med nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os
Skriv til os